Nu ligger jag nerbäddad i min soffa och är äckligt trött. I fredags började kvällen på rugbylägret bra, vi kollade lite på gamla rugbyfilmer och åt pastasallad ifrån Kebaben. Vi gick sen och la oss rätt tidigt och vid 12 kom tränarna inspringandes med visselpipor och vi börjar köra fys. Efter lite fys begav vi oss ut i stan för att springa, dock blev rundan som vid tidigare år hållt på i ungefär 10min mycket längre med mycker mer fys på vägen. Vi sprang mist 6km i alla fall om inte mer! Det kändes ska ni veta, på kvällen har man inte samma energi heller men känslan efter är riktigt skön! Vi kom hem vid halv 2 tillslut efter att ha krönats till riktiga rugbyspelare. 
 
Kvart i 6 på morgonen var det bara att kliva upp igen för att ta bussen och starta träningen, finns inte så mycket att säga om det. Vi trände 2 pass varav ett var längre och det andra lite kortare. Vi fick även våra träningkläder oooch jag älskar dem!
 
Kvällen sedan bjöds på tacomys med killarna och slutade med alkohol och festligheter som höll på till klockan 6 på morgonen. Jag är riktigt nöjd med kvällen, som jag tidigare sagt så är alla helt underbara. Dock var städningen betydligt jobbigare på morgonen då vi blev väckta tidigt IGEN men det var de värt. Helgen har varit superbra och jag kommer somna tidigt ikväll. Frågan är om jag ens kommer att vakna upp imorgon...