Träningsläger
Lovet började med träningsläger med världens underbarste människor. Jag var inte med och tränade för ryggen utan fick nöja mig med en plats på läktaren. Börjar bli tröttsamt att allt går emot mig nu, förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna det men jag antar att det bara är livet. Idag bestämde jag mig dock för att ge mig ut på planen vilket resulterade mer otur men jag är på gång, trotsar smärtan!
 
 
Dag i Kalmar stad
Jag åkte in tillsammans med Felicia för att besöka sjukgymnasten, träna och köpa ett par nya inomhusskor. Jag fick dock med mig ett par inomhusskor och ett par jeans men det var välbehövligt! Jag shoppar så sällan. Nackdelen med det är att det blir mycket pengar att lägga ut på en och samma gång när jag handlar något men nu är jag nöjd!
 
 
Strömavbrott
Är så otroligt besviken på hur elbolagen arbetar. Mamma ringde först av alla när strömmen hade gått här hemma och ett dygn senare kom dem. Visst har dem mycket att göra men då kan jag tillägga att en elledning hade gått sönder mitt i vägen som ansågs som "livsfara" och skulle prioriteras först. Jo men visst säger jag, skitsnack. Jag och mamma som var fullt uppe i att baka bullar och så gick strömmen, so sad :(